12 Ağustos 2013 Pazartesi

Vip Minibüs Kiralama fiyatları

Vip minibüs kiralama fiyatları, orta sınıf araçlardan biraz daha yüksek. Bu araçlar genelde Mercedes Vito, Volkswagen Transporter ya da Mercedes Sprinter oluyor. İleri teknoloji ile tasarlanan, en üst düzeyde güvenlik donanımları bulunan bu araçların kiralama fiyatlarında, önceden rezervasyon yaptırıldığında belirli bir oranda indirim imkanı da sağlanıyor. Tam donanımlı olan bu araçların kiralama hizmetleri de oldukça güvenlidir.


Her türlü organizasyon ve davetin yanında gelin arabası olarak da kiralanabilen bu araçların sunduğu konfor, fiyatlarının da biraz yüksek olmasına neden oluyor. Ancak bu araçlar saatlik de kiralanabildiği için fiyatı, yaşanan konfora değiyor. Vip minibüs kiralama fiyatları, şehirden şehre farklılık gösterse de araçların konforunda değişiklik olmuyor.


Vip minibüs kiralama fiyatları, şoförlü ve şoförsüz olarak değişiyor. İnternet üzerinden kiralama yapıldığında aracın teslim alınacağı şehir ve teslim edileceği şehir bildiriliyor. Ayrıca araçta navigasyon, bebek koltuğu ve portbagaj istenilip istenilmediği de belirtiliyor. Aracın alış tarihi ile teslim edilecek tarihin de belirtilmesi gerekiyor.



Vip Minibüs Kiralama fiyatları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder