12 Ağustos 2013 Pazartesi

Mercedes Vito Vip

Mercedes firmasının ürettiği son derece konforlu bir araç olan Vito ile seyahatlerinizdeki konfor çok daha üst seviyelerde olacak. Mercedes Vitovip ile başladığınız yolculuğun hiç bitmemesini isteyebilirsiniz. Araç içindeki konfor, ihtiyaçlarınız düşünülerek tasarlanmış.  Yüksek güvenlik donanımı da ulaşmak istediğiniz yere hiçbir sorun yaşamadan varmanızı sağlıyor. Olağanüstü konforlu olarak tasarlanan bu araçlarla yapılan yolculukları huzur içinde tamamlamanız mümkün.


Mercedes Vido vip araçlarında konforunuz için gerekli her şey düşünülmüş. Led TV, uydu yayını, DVD player, buzdolabı, minibar, portatif masa ve internet hizmeti için Wireless hizmetinin yer aldığı Mercedes Vito araçlarında kusursuzluğu hissediyorsunuz. Alman otomobil devi Mercedes tarafından lüks yaşam için tasarlanmış Vito araçlar, firmanın yüksek donanımları ile üretiliyor.


Bireysel konfor sağlayan Mercedes Vitovip araçlarındaki seyahatinizde dilediğiniz kadar yol alabilirsiniz. Araçlarda kilitlemeyi önleyici fren sistemi olan ABS, antipatinaj sistemi, fren yardımcısı, elektronik dengeleme programı, elektronik fren gücü dağılımı, hava yastıkları gibi güvenlik donanımları standart olarak sunuluyor. Ayrıca araçlarda rampa kalkış desteği, hız sabitleyici sistemler de bulunuyor.



Mercedes Vito Vip

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder