12 Ağustos 2013 Pazartesi

Kiralık Vip Minibüs

Şehirden şehre yapacağınız seyahatlerinizde ya da şehir içi işlerinizi hallederken konforlu bir araç istediğinizde kiralık vip minibüs hizmetinizde. Vip araç kirama hizmeti sunan firmalar, dilediğinizde şoförlü bir araç da tahsis edebiliyor. Ya da aracı siz kullanmak isterseniz sürücü belgenizi ibraz etmeniz halinde bu hizmetten hemen yararlanmaya başlayabiliyorsunuz. Her türlü davet ve organizasyonlar için kiralanabilen vip minibüsler, üstün konforları ile biliniyor. Seyahat halinde bazı ihtiyaçlarınızı da yerine getirebilirsiniz.


Kiralık vip minibüs hizmeti sunan şirketler, araçları günlük haftalık ya da aylık olarak sunabiliyor. Bu kiralama hizmetlerinde süreye göre fiyat farklıkları olabiliyor. Kiralama bedelleri orta sınıf araçtakinden farklı oluyor. Bu farklılığın nedeni de hem aracın yüksek fiyatı hem de sunulan konfor.


Kiralık vip minibüs hizmetinde firmalar da son derece güvenilir oluyor. En son araçlarla hizmet sunan firmalar, müşterinin tüm beklentilerini yerine getiriyor. Araçlarda mini bar, uydu yayın sistemi, internet hizmeti, TV, buzdolabı, portatif masa ve DVD player bulunuyor. Bu konfor sayesinde yolculuklar çok daha keyifli bir hale geliyor.



Kiralık Vip Minibüs

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder