20 Haziran 2013 Perşembe

Ankara Lüks Araç Kiralama

Ankara Lüks Araç Kiralama


Ankara Lüks Araç Kiralama, önemli işleriniz için araç kiralama da size hizmet sunmaktadır. Eğer önemli bir işiniz varsa ya da önemli bir iş görüşmesine gidiyorsanız size Ankara Lüks Araç Kiralamayı tavsiye ediyoruz. Lüks araçlar sadece iş görüşmeleri için gerekli olmayabilir. Özellikle gelin arabası gibi gösteriş gerektiren işlerde de Ankara Lüks Araç Kiralama firmamızı seçerek lüks araç kiralayabilirsiniz. Ya da tüm bu nedenlerin dışında lüks yaşamayı seviyor, gösterişte bulunmaktan hoşlanıyorsanız Ankara Lüks Araç Kiralamada size özel çok sayıda lüks araç bulunmaktadır.


Ankara Lüks Araç Kiralamadan kiralayacağınız araçlara isterseniz şoför seçeneği de ekleyebiliriz. Bu seçenek önemli bir görüşmeye gittiğinizde size önemli bir hava katacaktır. Görüştüğünüz kişide ise size karşı daha tolerans verebileceğinden söz edebiliriz.


Ankara Lüks Araç Kiralama Fiyatları


Ankara Lüks Araç Kiralamadan lüks araç kiralama ücreti normal bir arabaya göre elbette ki daha fazla olacaktır. Araç kiralamaya şoför seçeneği eklendiğinde ücrette ciddi oranda artışlar olabilmektedir. Ankara Lüks Oto Kiralama fiyatları aracın markasına göre değişiklik gösterdiği için size net bir fiyat bildiremiyoruz. İstediğiniz aracın kiralama bedelini öğrenmek için bizimle iletişim kurmalısınız.


Ankara Lüks Araç Kiralama Fiyatlarına Neler Dahil?


• 7 gün 24 saat yol yardımı Ankara Lüks Araç Kiralama tarafından size sağlanmaktadır.

• Araç sigortası. Özellikle hırsızlığa karşı özel sigorta bulunmaktadır.

• Zorunlu trafik sigortası

• Sınırsız KM

• Eğer lüks aracınızı havaalanında isteyecekseniz Ankara Lüks Araç Kiralamada bu hizmette fiyata dahildir.

• Her türlü kazaya karşı sigorta

• Telefon ile destek hattı


Eğer Ankara Lüks Araç Kiralama firmasından kiraladığınız araç trafik polisleri gibi kişiler tarafından çekildiyse ve tutulmaktaysa bu durumda geçen zaman sözleşme süresi içerisinde sayılır. Ekstra süre almaya hakkınız yoktur. Ankara Lüks Araç Kiralamadan kiraladığınız araç ile trafikte ceza aldıysanız aracı kullanan kişi cezayı ödemekle mükelleftir.


Ankara Lüks Araç Kiralamada Range Rover, Mercedes, BMW markalarına ait lüks araç modelleri bulunmaktadır. İstediğiniz ürünü Ankara Lüks Araç Kiralama firması müşteri hizmetleri hattını arayıp birkaç bilgi verdikten sonra kolayca sipariş edebilirsiniz.



Ankara Lüks Araç Kiralama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder