20 Haziran 2013 Perşembe

Ankara Havaalanı Transfer

Ankara havaalanı transfer


Günümüzde sıklıkla tercih edilmeye başlanan hizmetlerden biridir. Ankara havaalanı transfer işleminin popülerleşmesiyle birlikte Ankara havaalanı transfer firmalarında da artış gözlenmiş durumda. Fakat çoğu firma yeni kuruldukları için işlerinde tecrübeli değildir ve uzman bir personelleri de büyük ihtimal yoktur. Ankara havaalanı transfer firması olarak biz size bu konuda garanti veriyoruz. Biz Ankara havaalanı transfer hizmetini yıllardır yapıyor, müşterilere en iyi hizmeti sunuyoruz. Üstelik bizden transfer işlemi için sipariş vermeniz de çok kolay.


Ankara havaalanı transfer hizmeti nasıl alınır?


Ankara havaalanı transfer işlemi vereceğiniz tek bir komutla başlar. Telefonda ya da Ankara havaalanı transfer firmamıza gelip sipariş için belirlediğiniz modeli bize bildirmeniz başlangıç için yeterlidir. Ardından kimlik doğrulama, ehliyet (bazen sürücü belgesi) gibi önemli evraklarınız kısa süre içerisinde kontrol edilir. Eğer bizle telefon ile iletişime geçip Ankara havaalanı transfer hizmeti alacaksanız ve bizimle yüz yüze görüşme imkanı bulamıyorsanız önemli evraklarınız aracınız teslim edilirken kontrol edilebilir. Bu sayede havaalanı transfer ankara firmamız müşterilerine ihtiyacı doğrultusunda en kesin çözümü sunarak onları verdiğimiz hizmette memnuniyet olarak üst seviyelere taşımış oluruz.


Ankara havaalanı transfer firmamızdan araç kiralama hizmetini almak belirttiğimiz gibi artık çok kolay. Eğer yurtdışından gelecekseniz ve Ankara havaalanı transfer hizmeti almak istiyorsanız ek olarak pasaport benzeri bir belgeyi de yanınızda getirmelisiniz. Bazı durumda Ankara havaalanı transfer firmaları hizmet tarihinden tam bir ay öncesini kapsayacak şekilde sizin adınızın ve adresinizin yer aldığı herhangi bir fatura bilgisi de isteyebilmektedir.,


Ankara havaalanı transfer firmamızın özellikleri ve avantajları


Bir çok Ankara havaalanı transfer firması kişiye araç teslimatı için ek olarak “teslimat işlemi” adı altında ek ücret alabilmektedir. Ankara havaalanı transfer firması olarak biz bu işleme belirli saatlerde karşı durabilmekteyiz. Ankara havaalanı transfer firmamız genellikle gece saat 23 ve sabah 7 arası hariç teslimat için ek ücret almamaktadır. Eğer teslimat bu saatler içinde gerçekleşirse ortalama olarak 15 Euro gibi bir ücret alınır. Fakat Ankara havaalanı transfer firmamızdan eğer 20 günü aşkın zaman için araç kiralayacaksanız bu 15 Euro ücretini de almıyoruz. Kısacası Ankara havaalanı transfer firmamız sayesinde tüm gün boyunca istediğiniz zaman aralığında teslimat yapabilirsiniz.



Ankara Havaalanı Transfer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder